KÄYTTÖEHDOT

 

HYVÄKSYNTÄSI

Tämän verkkosivuston (”verkkosivusto”) omistaa ja sitä ylläpitää Werkhem Werkstaden Fastigheter AB. Käyttäessäsi tätä sivustoa hyväksyt alla olevat käyttöehdot ja tietosuojakäytäntömme. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja tai tietosuojakäytäntöämme, sinun ei tule käyttää tätä sivustoa.

SIVUSTON KÄYTTÖ

Ellei toisin mainita, sivusto on tarkoitettu sinun henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Et saa muuttaa, kopioida, jakaa, asettaa saataville, siirtää, näyttää, suorittaa, kopioida, julkaista, antaa lisenssejä, luoda johdannaistyötä tai myydä sivustolta saatuja tietoja, ohjelmistoja, tuotteita tai palveluita. Voit näyttää ja sähköisesti kopioida, ladata ja tulostaa verkkosivuston materiaalia omaan ei-kaupalliseen käyttöösi, jos et muuta tai poista tekijänoikeus-, tavaramerkki- tai muita omistusoikeuksia. Kaikki verkkosivuston materiaalin muu käyttö, mukaan lukien, mutta ei rajoitettu muutoksiin, kopiointiin, jakeluun, uudelleenneuvottelemiseen, näyttämiseen tai tämän sivuston sisällön siirtämiseen ilman etukäteistä kirjallista lupaa on kielletty.

Kaikki lataamasi aineisto, mukaan lukien, mutta ei rajoitettu ohjelmistoihin, tiedostoihin, grafiikkaan, tietoihin tai mihin tahansa muuhun sisältöön, kuuluu meille tai lisenssinantajillemme.

Kun tallennat mainittua materiaalia, se tapahtuu meidän lisenssillä, joka voidaan perua. Me pidätämme täyden omistusoikeuden ohjelmistoon ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin. Et saa jakaa tai myydä materiaalia tai kääntää, purkaa tai muuten muuttaa sitä muuhun muotoon. Et voi luoda hyperlinkkiä toiselle sivustolle.

TAVARAMERKIT

Kaikki tällä sivustolla käytetyt tavaramerkit, palvelumerkit ja tuotenimet (yhdessä ”tavaramerkit”) ovat tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka ovat meidän omistamia tai saatu muilta omistajilta, jotka ovat antaneet meille oikeudet ja lisenssit tavaramerkkien käyttöön. Jos näitä tavaramerkkejä käyttää, kopioi tai muuttaa ilman meidän etukäteistä kirjallista suostumusta, ryhdymme vaadittaviin toimenpiteisiin.

LÄHETTÄMÄSI AINEISTO

Olet vastuussa kaikesta aineistosta jota lähetät meille, sisältäen aineiston laillisuuden, luotettavuuden, asianmukaisuuden, omaperäisyyden ja tekijänoikeuden. Sivustolle ei saa lähettää, levittää tai muulla tavalla julkaista sisältöä, joka on loukkaavaa, uhkaavaa, laitonta tai muuta sisältöä joka voi kannustaa rikoksiin, loukata minkä tahansa osapuolen oikeuksia, aiheuttaa vahinkoja, rikkoa lakia tai vaikuttaa yrityksen kuvaan. Et saa ladata kaupallista sisältöä sivustolle.

Lukuun ottamatta henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voimme kerätä teiltä tietosuojakäytäntömme mukaisesti, kaikki kommentit, ehdotukset, ideat, grafiikat tai muut tiedot, jotka toimitat meille tämän sivuston kautta, tulevat olemaan meidän omaisuuttamme, vaikka sopimusemme olisi myöhemmin päättynyt. Meillä ja meidän  valitsemilla yrityksillä on oikeus kopioida, julkaista, levittää, sisällyttää ja muulla tavoin käyttää mitä tahansa materiaalia, jotka lähetät kaupalliseen tai ei-kaupalliseen tarkoitukseen ilman velvollisuutta minkäänlaisiin korvauksiin aineistosta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Emme anna mitään takuita tämän sivuston sisällön tarkkuudesta tai täydellisyydestä. Tämä sivusto ja sen kaikki materiaali, tiedotukset, palvelut ja tuotteet ovat ”as is” ilman minkäänlaisia takauksia, implisiittisiä tai eksplisiittisiä. Siinä laajuudessa kun se on mahdollista voimassa olevien lakien ja säädöksien mukaan, irtisanoudumme kaikista takuista myytävyydestä tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen, hyökkäyksiin ja tietokoneiden haittaohjelmien olemassaolosta ja vastuista jotka seuraavat tavanomaisesta toiminnasta tai toimintakyvystä. Emme vastaa siitä, että verkkosivut ovat jatkuvasti käytössä, ilman ongelmia tai vapaa haittaohjelmista ja muista haitallisista osista. Emme anna mitään takuita tai lausuntoja tämän verkkosivun materiaalin täydellisyydestä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä, sopivuudesta, hyödystä, ajankohtaisuudesta, luotettavuudesta tai muilla tavoin. Yllä olevan lisäksi, sen mukaan mitä lain mukaan on mahdollista, se on sinä (eikä me) joka vastaa koko kustannuksesta liittyen tarvittavaan palveluun tai korjaukseen. 

VASTUURAJOITUS 

Siinä laajuudessa kun se on mahdollista voimassa olevien lakien ja säädöksien mukaan, emme vastaa mistään vahingoista. Ei suorista, välillisistä, erityisistä, rangaistavista, tilapäisistä tai mistään vahingoista, vaikka meitä olisi aikaisemmin varoitettu tällaisten vahinkojen riskistä. Ei vaikka liittyisi sopimukseen, huolimattomuuteen, joka syntyy tämän verkkosivuilla olevista tiedoista, palveluista tai tuotteista tai verkkosivuilla olevasta materiaalista. Nämä rajaukset ovat voimassa riippumatta minkälaisesta virheestä on kyse. Selvyyden vuoksi, todettakoon että mikään näistä ei rajoita vastuumme henkilövahingoista jotka ovat johtuneet huolimattomuudesta. 

VAHINGONKORVAUS

Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pidättämään meidät sekä virkamiehemme, työntekijämme, edustajamme, lisenssinantajamme ja tavarantoimittajamme kaikista kuluista, vahingoista ja kustannuksista, mukaan lukien kohtuulliset oikeudelliset ja oikeudelliset kustannukset, jotka johtuvat näiden käyttöehtojen rikkomisesta tai mistä tahansa toiminnasta jotka liittyvät internet-tiliisi (mukaan lukien, mutta ei rajoitettu huolimattoman tai virheelliseen toimintaan), sinun toimesta tai muun henkilön toimesta, jolla on pääsy verkkosivustoon internet-tilisi kautta.

TURVALLISUUS

Tämä sivusto tarjoaa pääsyn muille sivustoille. Emme tarkista näitä sivustoja, ja käsittelette niitä omalla vastuullanne. Emme myöskään tue tai hyväksy mitään tuotteita tai tietoja, joita tarjotaan sivustoilla, joille pääset tämän sivuston kautta. Tarkista selaimessasi oleva URL-osoite (URL) selvittääksesi, oletko edelleen tällä sivustolla vai oletko siirtynyt toiseen sivustoon.

TOIMIVALTA

Tämä sivusto on tarkoitettu käytettäväksi vain Suomessa (”maa”), emmekä takaa että sivuston materiaali soveltuu käytettäväksi maan ulkopuolella. Jos käytät sivustoa maan ulkopuolella, teet sen omalla vastuullasi ja noudatat kaikkia sovellettavia paikallisia lakeja. Sivustoon tai sen käyttöön liittyviin vaatimuksiin sovelletaan maan lakeja riippumatta oikeusjärjestelmien välisistä ristiriidoista, ja olette samaa mieltä siitä, että minkä tahansa oikeudenkäynnin lainkäyttövalta suoraan tai välillisesti tämän sivuston tai sen yhteydessä tapahtuvasta oikeudenkäynnistä on maan tuomioistuimessa .

SIVUSTOJEN MUUTTAMINEN JA KÄYTTÖEHDOT

Tarjoamalla materiaalia näillä verkkosivuilla, emme takaa että nämä tiedot ovat jatkossa sinun saatavilla. Meillä on oikeus milloin tahansa sulkea verkkosivut tai sen osa, ilman mitään ennakkoilmoitusta. Pidätämme myös oikeuden tehdä muutoksia sääntöihin, ehtoihin ja viesteihin jonka mukaan tätä verkkosivua tarjotaan, ja käyttösi muutettujen verkkosivujen osalta toimii uusien ehtojen hyväksymisenä. Suostut siihen että säännöllisesti tarkistat nämä käyttöehdot muutoksien varalta.

SOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

Tämä sopimus on voimassa, kunnes jompikumpi osapuoli irtisanoo sen. Voit milloin tahansa irtisanoa sopimuksen tuhoamalla kaiken materiaalin minkä olet näiltä sivustoilta saanut, yhdessä kaiken liittyvän dokumentaation ja kaikkien kopioiden kanssa. Me voimme irtisanoa sopimuksen milloin tahansa, ilman etukäteistä ilmoitusta, jos meidän arviomme mukaan, rikot jotain tämän sopimuksen ehtoa. Sopimuksen irtisanomisen yhteydessä sinun tulee tuhota kaikki materiaali ja lopettaa verkkosivuilla vierailemisen.

MUUTA

Jos jokin ehto tässä sopimuksessa on laiton, ei voimassa tai ei täytäntöönpantavissa, sopimuksen muut ehdot pysyvät kuitenkin voimassa. Tästä koostuu koko meidänvälinen sopimus, liittyen kaikkiin tulokulmiin sinun käytöstäsi tästä nettisivusta.

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja? Ota yhteyttä lomakkeen tai meidän yhteystietojen kautta!

KARL-JOHAN GREM
karl-johan@werkstaden.se
+46 76 787 12 00

ANDREAS OHLSON
andreas@werkstaden.se
+46 72 241 41 00

WERKSTADEN
KUNGSGATAN 35
111 56 STOCKHOLM

info@werkstaden.se

+ 46 72 241 41 00 + 46 76 787 12 00

 
 

WERKSTADEN
KUNGSGATAN 35
111 56 STOCKHOLM

info@werkstaden.se

+ 46 72 241 41 00
+ 46 76 787 12 00

OSA